Voor 17.00 uur besteld? Dezelfde dag, anoniem & discreet verzonden! 100% tevredenheidsgarantie. Voor 17.00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Action zwangerschapstest of Telano?

Wanneer je denkt dat je zwanger bent of bezig bent met zwanger worden, wil je een snelle en betrouwbare test. Maar waar kies je voor? Er zijn tegenwoordig veel zwangerschapstesten op de markt. Twee van de populairste zijn de testen van Action en Telano. Maar welke is de beste? Daar vertellen we je op deze pagina graag meer over.

Prijzen van Action zwangerschapstesten en Telano

Telano zwangerschapstesten zijn een stuk goedkoper dan de zwangerschapstesten van Action. Met een prijsverschil van maar liefst 60% betaal je voor een Telano test € 0,95 cent ten opzichte van € 1,56 euro bij de Action. Waar mensen snel geneigd zijn om naar de Action te gaan vanwege de prijs, is dit dus zeker niet de goedkoopste aanbieder.

Betrouwbaarheid en certificering

Bovendien zijn de Telano testen betrouwbaarder en hebben ze een officiële certificering. Zo zijn de Telano testen meer dan >99% procent betrouwbaar en weet je zeker dat je kunt vertrouwen op de uitslag. Daarnaast is Telano een gerenomeerd merk dat zich heeft gespecialiseerd in zwangerschapstesten, ovulatietesten maar ook drugstesten. Daarnaast hebben alle producten de benodige certificeringen. In het geval van Telano is goedkoop dan ook zeker geen duurkoop!

Meest gekozen
Zwangerschapstest Dipstick Vroeg 1 test

Zwangerschapstest Dipstick Extra Vroeg 1 test

Telano

€ 0.99

  • Prijs 0,95
  • Betrouwbaarheid >99%
  • Certificering zichtbaar
  • Online bestelbaar
In de winkelwagen
action zwangerschapstest

Zwangerschapstest

Action

€ 1,59

  • Prijs 1,59
  • Betrouwbaarheid 99%
  • Certificering zichtbaar Nee
  • Online bestelbaar Nee
Niet beschikbaar

Conclusie: kies voor Telano!

Kortom, als je een betrouwbare en goedkope zwangerschapstest wilt, is Telano de beste keuze. Met een prijsverschil van 60% en een betrouwbaarheid van meer dan 99% hoef je niet lang na te denken. Bovendien zijn alle producten voorzien van de nodige certificeringen. Je bestelt Telano zwangerschapstesten eenvoudig via de webshop van Thuistestenkopen.nl. Bekijk het volledige uitgebreide assortiment hier. Bestellen gaat snel en discreet, met 100% tevredenheidsgarantie!