Voor 17.00 uur besteld? Dezelfde dag, anoniem & discreet verzonden! 100% tevredenheidsgarantie. Voor 17.00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Hoe kun je testen of iemand drugs gebruikt?

Wanneer je wilt weten of iemand drugs gebruikt heeft, kun je een drugstest doen. Dit kan via de huisarts of het ziekenhuis, maar er zijn ook drugstesten voor thuis op de markt. Deze thuistesten zijn met een betrouwbaarheid van 99% net zo accuraat als de drugstesten die medici uitvoeren. Daarom is het een goed product voor thuis gebruik. 

Soorten drugstesten

Er bestaat meer dan een soort drugstest maar een urinetest is de gangbaarste soort. Dit soort tijdens zijn het goedkoopste, maar kunnen alleen recent gebruik van drugs vaststellen. Wanneer het drugsgebruik dagen geleden heeft plaatsgevonden, zul je het dus niet meer in de urine kunnen detecteren. 

Welke soort drugs kun je detecteren met een urinetest?

Er zijn verschillende soorten drugs waar je op kunt testen met een urinetest. Bij een urineonderzoek detecteert de test de aanwezigheid van metabolieten. Metabolieten zijn kort gezegd de restanten van drugs die via de urine afgevoerd worden door het lichaam. In theorie kan er op alle soorten drugs getest worden. In onze webshop vind je de volgende soorten: 

  • THC drugstest
  • Cocaïne drugstest
  • Multidrugstest waarmee je op de 10 voorkomendste soorten drugs kunt testen. Deze zijn als volgt: THC, amfetamine, XTC, methamfetamine, cocaïne, opiaten/heroïne/morfine, methadon, barbituraten, ketamine en benzodiazepines.

Hoelang kun je testen op drugs

Er is geen eenduidig antwoord te geven op deze vraag doordat dit bij elke drugssoort verschilt. Daarnaast is het ook afhankelijk van de persoon. Zo heeft de stofwisseling, het MBI en de gebruikersfrequentie op hoelang de drugs detecteerbaar is in het lichaam. In de regel kan een drugstest het beste zo snel mogelijk na het vermeende drugsgebruik afgenomen worden voor een betrouwbaar resultaat. 

 

Waar kan ik drugstesten kopen?

Bij Thuistestenkopen.nl koop je snel en discreet de beste drugstesten van dit moment. Bekijk onze webshop voor testen die THC of cocaïne detecteren. Met onze multidrugstesten kun je in een keer testen op de meest gebruikte drugs. Neem eens een kijkje in ons assortiment!