Voor 16.00 uur besteld? Dezelfde dag, anoniem & discreet verzonden! 100% tevredenheidsgarantie. Voor 16.00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Over ons

Bij thuistestenkopen.nl kun je terecht voor de meest uiteenlopende testen die eenvoudig thuis uit te voeren zijn. Denk hierbij aan een van de bekendste thuistesten; de zwangerschapstest! Maar ook als je nog zwanger probeert te worden kunnen wij je daarbij ondersteunen met bijvoorbeeld ovulatietesten. Naast testen die te maken hebben met de zwangerschap hebben we ook drugstesten. Helaas kan het soms nodig zijn om jezelf of een persoon uit je omgeving te testen op drugsgebruik. Wij hebben testen voor de meest uiteenlopende drugssoorten. Lees meer over onze testen op de productpagina’s.

Hoe is thuistestenkopen.nl ontstaan?

Thuistestenkopen.nl is opgericht door Kees en Wies in 2017. Naast zakenpartners zijn wij ook een stel en hebben inmiddels twee kinderen samen. Ten tijde van de oprichting van thuistestenkopen.nl hadden wij al een webshop in een totaal andere branche (mode-accessoires) www.kraagjeskopen.nl. Wij zitten niet graag stil en wilden graag een fijne website oprichten, in eerste instantie voor zwangerschapstesten en ovulatietesten die voor iedereen betaalbaar zijn en waar je ook terecht kan voor informatie rondom zwanger worden en zijn. Later zijn hier ook de drugstesten, voedingssupplementen en vitamines bij gekomen.

Onze missie

Wies was indertijd zwanger en kwam erachter dat er veel keus is op het gebied van zwangerschapstesten, maar dat er ook veel vragen over gesteld worden op internet. Hoe moet ik het testlijntje van de ovulatietest interpreteren? Hoelang ben ik zwanger? De testlijn van mijn zwangerschapstest wordt niet donkerder.. Wij willen graag meer informatie geven aan onze klanten zodat iedereen op een effectieve manier kan testen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat vrouwen op een veilige manier zwanger raken door gebruik te maken van de beste producten.

Onze Visie:

Wij willen over 5 jaar 50.000 gratis testen hebben weggegeven!

Thuistestenkopen.nl

Door dit alles is het idee ontstaan om thuistestenkopen.nl op te richten. Hier is uiteraard veel aan vooraf gegaan! Wij hebben met een groep specialisten de beste en fijnste testen geselecteerd welke momenteel te koop zijn op thuistestenkopen.nl. We hebben testen in alle prijsklassen zodat er altijd voor iedereen een passende test bij zit.

Uiteraard zijn alle testen in onze webshop geschikt voor thuisgebruik en voldoen ze aan alle wettelijke eisen. Daarnaast hebben wij privacy erg hoog in het vaandel staan waardoor wij altijd anoniem en discreet de testen verzenden zodat er aan de buitenkant van de verpakking niet te zien is dat het van ons af komt.

 

Dit zijn wij

Wies van Kraagjeskopen.nl

Kees van Kraagjeskopen.nl

klantenservice

Vragen?

Wij begrijpen heel goed dat het uitvoeren van een test spannend kan zijn en dat het naast vreugde ook voor verdriet kan zorgen wanneer bijvoorbeeld een zwangerschapstest keer op keer negatief is. Met de tips op onze website hopen we je wat te kunnen helpen.

Hebben jullie vragen over ons of over onze website/producten, neem dan gerust contact met de klantenservice zodat wij je verder kunnen helpen.

Neem contact op!

Wij wensen jullie daarnaast veel succes en soms ook plezier met het uitvoeren van de testen!