Voor 23.00 uur besteld? Morgen in huis! Anoniem & discreet verzonden! 100% tevredenheidsgarantie. Voor 23.00 uur besteld? Morgen in huis!

Kalknagels behandelen: zo kom je ervan af!

Geplaatst op

Kalknagels kunnen ontsierend en gênant zijn, maar ze hoeven niet permanent te zijn. In dit artikel bespreken we de oorzaken van kalknagels en hoe je ze kunt behandelen. We zullen ook tips geven om kalknagels in de toekomst te voorkomen. Dus als je te maken hebt met dit frustrerende probleem, lees dan verder!

schimmelnagels

Wat is een kalknagel?

Kalknagels worden ook wel schimmelnagels genoemd, omdat zich een schimmel in de nagels van je tenen of vingers bevindt. De nagels is doorgaan wat dikker en geelachtig van kleur. Buiten dat het er niet zo mooi uitziet, zijn kalknagels ongevaarlijk.

Besmettelijk

Het enige probleem is dat de schimmel besmettelijk kan zijn. Dus als je kalknagels hebt, is het belangrijk om ze goed te verzorgen. Je wilt niet dat de schimmel zich uitbreidt naar andere nagels of mensen.

Kun je van kalknagels afkomen?

Ja, het is mogelijk om van kalknagels af te komen. Er zijn verschillende behandelingen beschikbaar die je thuis kunt gebruiken. We zullen er enkelen opnoemen.

Azijn

Er zijn mensen die van de schimmel afkomen door de nagels dagelijks te weken in een bad van azijn. Schimmels kunnen namelijk slecht tegen zuren, waardoor dit een oplossing kan bieden. Wanneer de schimmel vergevorderd is en in de teen zit, zal dit niet lukken. De azijn kan namelijk niet zover penetreren.

Lucovitaal kalknagel behandelingsvloeistof

Een middel dat bewezen effectief is tegen kalknagels is Lucovitaal kalknagel behandelingsvloeistof. Je brengt het product met een kwastje twee tot drie keer per dag op de aangetaste nagel(s) aan totdat de nagel uitgegroeid is. Het dood de schimmels op het nageloppervlak binnen 20 seconde en voorkomt daarmee ook besmetting van andere nagels of personen.

Pillen

Het is ook mogelijk om een schimmelnagel bij de huisarts te behandelen met pillen. Het middel dat doorgaans wordt voorgeschreven is itraconazol of terbinafine. Deze tabletten slik je normaal gesproken drie maanden. Bij 60% van de mensen zijn de pillen effectief en verdwijnt de schimmel. Het medicijn kent echter ook veel bijwerkingen. Denk aan misselijkheid, leverproblemen hoog cholesterol en meer.

Welk middel is het beste om kalknagels zelf te behandelen?

Het zelf behandelen van kalknagels kun je het beste doen met Lucovitaal nagelbehandeling vloeistof. Het is een veilige en effectieve manier om van schimmelnagels af te komen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over ernstige bijwerkingen. Daarnaast is het belangrijk dat je je nagels na en tijdens de behandeling goed verzorgt. Dit betekent dat je je nagels zo veel mogelijk schoon en droog houdt voor een zo goed mogelijk resultaat.

Behandeling tegen kalknagels of schimmelsnagels bestellen

Lucovitaal kalknagel behandelingsvloeistof bestel je snel en gemakkelijk bij Thuistestenkopen.nl. We hebben de producten op voorraad en bezorgen deze snel en discreet thuis. Je hoeft je dus geen zorgen te maken om zelf naar de apotheek of drogist te gaan. Daarnaast, bieden we een 100% tevredenheidsgarantie op al onze producten. Dus als je niet tevreden bent met het product, kunt je altijd contact met ons opnemen. Klik hier om te bestellen!