Voor 16.00 uur besteld? Dezelfde dag, anoniem & discreet verzonden! 100% tevredenheidsgarantie. Voor 16.00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Positieve Telano Zwangerschapstest

Een positieve zwangerschapstest! Dat is waar veel vrouwen van dromen als ze eenmaal bezig zijn met hun kinderwens. Sommige vrouwen twijfelen over het testresultaat en vragen ons mee te kijken. Ze zien bijvoorbeeld een erg ligt T streepje en vragen ons dan of dit een positieve zwangerschapstest is? Ook een lichte streep is een positief resultaat! Een streep is een streep! De kleurintensiteit van het T streepje kan variëren door de hoeveelheid hCG in de urine.

Wij vinden het natuurlijk erg leuk om te zien wanneer er twee streepjes tevoorschijn komen! Regelmatig krijgen wij foto’s gemaild van positieve zwangerschapstesten die wij graag anoniem met jullie willen delen! Wij delen deze foto’s om zo ervaringen van andere vrouwen te delen. Als we het weten zullen wij bij de foto’s vermelden of de positieve zwangerschapstest voor of na NOD is.

Mogen wij ook jou foto delen? Mail hem dan naar info@thuistestenkopen.nl zodat wij deze kunnen delen op onze website en Instagram! Wij zullen hierbij uiteraard nooit een naam bij vermelden!

 

 

positieve Telano zwangerschapstest

2 dagen voor NOD
2 dagen voor NOD

Positieve zwangerschapstest
4 dagen voor NOD

4 dagen voor NOD
4 dagen voor NOD