Voor 16.00 uur besteld? Dezelfde dag, anoniem & discreet verzonden! 100% tevredenheidsgarantie. Voor 16.00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Ovulatietest Etos kopen? Telano = beter!

Geplaatst op

Ovulatietest Etos of Telano – welke is beter?

Iedere vrouw die op een natuurlijke manier in verwachting wilt raken, wilt weten wanneer haar vruchtbare dagen zijn. Een eenvoudige en betrouwbare manier om hier achter te komen, is voor ovulatietesten te doen. Ga je online shoppen, dan vind je een hoop verschillende soorten en aanbieders. Je zult al snel uitkomen bij de ovulatietest van Etos of Telano wanneer je op onderzoek uit gaat. In deze blog vertellen we je alles over de verschillen in prijs, betrouwbaarheid en meer!

Prijsverschil

De prijs is het eerste verschil tussen deze twee ovulatietesten. Ten eerste is de ovulatietest van Etos enkel beschikbaar in de midstream variant. Deze testen zijn sowieso al duurder dan bijvoorbeeld dipstick ovulatietesten die bij Telano al beginnen vanaf €0.60 cent per stuk. De midstream ovulatietest van Etos kost € 13.99 euro voor 7 testen. Bij Telano koop je 7 midstream ovulatietest voor slechts 7,95 euro. Concreet betekent dit een prijsverschil van 6,40 euro oftewel een Telano ovulatietest is 43.17% goedkoper!

Betrouwbaarheid

Helaas wordt er op de website van Etos niets gecommuniceerd over de betrouwbaarheid van hun ovulatietest. De ovulatietesten van Telano zijn in ieder geval van laboratorium kwaliteit. De uitslag van deze testen is meer dan 99% betrouwbaar, waardoor je zeker kunt zijn van het resultaat. Daarnaast is de Telano test extra gevoelig, namelijk 25mIU/ml. Uiteraard zijn de testen voorzien van CE 0197 en FDA certificering. Kortom, met Telano koop je zekerheid!

Verzendkosten

De ovulatietest van Etos krijg je gratis thuisbezorgd bij een bestelling vanaf €30 euro. Bestel je bij Telano? Dan wordt je bestelling vanaf €25 euro al gratis thuisbezorgd. Kom je niet tot het minimale bestelbedrag, dan betaal je bij Etos €3,99 euro verzendkosten. Bij Thuistestenkopen.nl is dit slechts €2.95. De testen zijn dus niet alleen goedkoper, je bespaart mogelijk ook op verzendkosten.

Meest gekozen
Ovulatietest Midstream Gevoelig 7 stuks

Ovulatietest 7 stuks Midstream Gevoelig

Telano

€ 8.95

  • Prijs per stuk €1.14 euro
  • Betrouwbaarheid >99%
  • Gratis bezorging vanaf €25 euro
In de winkelwagen
ovulatietest etos

Ovulatietest Etos

Etos

  • Prijs per stuk €2 euro
  • Betrouwbaarheid Onbekend
  • Gratis verzending vanaf €30 euro
Niet beschikbaar

Dus: kies voor Telano!

Ben je op zoek naar een betaalbare en betrouwbare midstream ovulatietest? Dan is de Telano ovulatietest de betere optie ten opzichten van de Etos ovulatietest.  Ze zijn goedkoper, hebben minder verzendkosten en een officiële certificering. Je kunt ze gemakkelijk en goedkoop bestellen bij Thuistestenkopen.nl. Dus bekijk hier het volledige assortiment ovulatietesten en bestel vandaag nog snel, discreet en met 100% tevredenheidsgarantie!