Voor 17.00 uur besteld? Dezelfde dag, anoniem & discreet verzonden! 100% tevredenheidsgarantie. Voor 17.00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Ovulatietest kruidvat of Telano?

Wanneer je probeert om op een natuurlijke manier zwanger te worden, dan wil je graag weten wanneer je vruchtbare dagen zijn. Een manier om dit nauwkeurig te kunnen ontdekken is door ovulatietesten te doen. Er zijn verschillende soorten en aanbieders van vruchtbaarheidstesten op de markt. Over het algemeen zijn er twee hoofdtype: de ovulatietesten van Kruidvat en die van Telano. Beide zijn ontworpen om vrouwen te helpen hun ovulatiecyclus op te sporen, maar er zijn enkele belangrijke verschillen tussen beide. Daar vertellen we je graag meer over.

Prijzen ovulatietest Kruidvat en Telano

De Kruidvat ovulatietesten zijn aanzienlijk duurder dan de Telano testen. Zo zijn de Telano testen per verpakking van 7 stuks bijna 45% goedkoper. Daarnaast betaal je bij Kruidvat hoge verzendkosten van € 3,99 bij bestellingen onder de € 50. Bij Thuistestenkopen.nl is dit gratis vanaf € 25.

Certificering en betrouwbaarheid

De testen van zowel Kruidvat als Telano zijn meer dan 99% betrouwbaar. Je bent dus bij beide testen verzekerd van een duidelijk en nauwkeurig resultaat. Daarnaast hebben ze een officiële certificering. Dit betekent dat ze onafhankelijk zijn getest en dat de nauwkeurigheid ervan is bewezen. De Telano testen zijn zelfs zo nauwkeurig dat er geen verschil is met laboratoriumtesten.

Meest gekozen
Ovulatietest Midstream Gevoelig 7 stuks

Ovulatietest Midstream Gevoelig 7 stuks

Telano

€ 7.95

  • Prijs 7,95
  • Certificering
  • Verzendkosten Gratis boven € 25
In de winkelwagen
ovulatietest kruidvat

Ovulatietest

Kruidvat

€ 13,99

  • Prijs 13,99
  • Certificering
  • Verzendkosten € 3,99 bij bestellingen onder € 50
Niet beschikbaar

Conclusie

Als je dus op zoek bent naar een betrouwbare ovulatietest, dan zijn de Telano testen een betere optie. Ze zijn goedkoper en hebben een officiële certificering. Je kunt ze gemakkelijk en goedkoop bestellen bij Thuistestenkopen.nl. Dus bekijk hier het volledige assortiment ovulatietesten bestel vandaag nog snel, discreet en met 100% tevredenheidsgarantie om inzicht te krijgen in je ovulatiecyclus.