Voor 17.00 uur besteld? Dezelfde dag, anoniem & discreet verzonden! 100% tevredenheidsgarantie. Voor 17.00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Een zwangerschapstest van Etos of Telano? Welke is beter?

Wanneer je denkt zwanger te zijn, wil je een zwangerschapstest doen die je een duidelijk resultaat geeft. De zwangerschapstesten van Etos en de zwangerschapstesten van Telano zijn twee van de populairste tests op de markt. Beide testen zijn betrouwbaar en nauwkeurig, maar er zijn enkele belangrijke verschillen tussen beide die je moet weten voordat je een aankoop doet. Hier vertellen we je in deze blog graag meer over.

De betrouwbaarheid van de Etos zwangerschapstest en Telano testen

De betrouwbaarheid van beide zwangerschapstesten zijn hoog. De Etos zwangerschapstest is naar verluidt 98% accuraat, terwijl Telano meer dan 99% accuraat is. Dit betekent dat beide tests betrouwbaar zijn en dat je kunt vertrouwen op de resultaten die je ermee verkrijgt. Wil je echt zekerheid? Dan neem je het zekere voor het onzekere en kies je voor de Telano zwangerschapstest. Deze zijn namelijk net zo betrouwbaar als testen in een laboratorium.

Prijsverschil

Daarnaast kost de zwangerschapstest van Etos een stuk meer dan de test van Telano. De Telano zwangerschapstest is ruim 40% goedkoper dan de Etos test. Wanneer je probeert om zwanger te worden, gebruik je vermoedelijk vaker een test. Dit prijsverschil kan je helpen om de kosten zo laag mogelijk te houden. Daarnaast wordt je bestelling bij Telano al vanaf € 25 euro gratis verzonden, bij Etos is dit pas vanaf € 30 euro.

Meest gekozen
Zwangerschapstest midstream extra vroeg 2 stuks

Zwangerschapstest Midstream Extra Vroeg 2 stuks

Telano

€ 3.75

  • Prijs 3,75
  • Betrouwbaarheid > 99%
In de winkelwagen
Etos zwangerschapstest

Zwangerschapstest

Etos

€ 8,99

  • Prijs 8,99
  • Betrouwbaarheid 98%
Niet beschikbaar

Conclusie: ga voor de Telano test!

Dus, als je op zoek bent naar een betrouwbare en betaalbare zwangerschapstest, is de Telano zwangerschapstest een beter optie dan de test van Etos. Telano is goedkoper, betrouwbaarder en goedkoper met betrekking tot verzendkosten. Je bestelt de Telano zwangerschapstest eenvoudig, discreet en snel via Thuistestenkopen.nl. Bovendien bieden we 100% tevredenheidsgarantie. Klik hier om het volledige assortiment te bekijken.