Voor 16.00 uur besteld? Dezelfde dag, anoniem & discreet verzonden! 100% tevredenheidsgarantie. Voor 16.00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Wat doen detox pleisters met je?

Geplaatst op

Detoxpleisters zijn kleine, ronde pleisters die ‘s nachts op het lichaam worden gedragen. De patches zijn gemaakt van verschillende natuurlijke ingrediënten, waaronder bamboeazijn, toermalijn en kaolienklei. Deze ingrediënten werken samen om onzuiverheden en gifstoffen uit het lichaam te verwijderen. De patches worden doorgaans 8-10 uur gedragen en helpen in die tijd het lichaam te ontgiften en een betere algemene gezondheid te bevorderen. Naast de ontgiftende voordelen vinden veel mensen ook dat detox-patches helpen om pijn te verlichten, ontstekingen te verminderen en het energieniveau te verhogen.

Waar mag je detox pleisters plakken?

Detoxpleisters zijn een eenvoudige en handige manier om je lichaam te ontgiften terwijl je slaapt. De pleisters worden op de voeten aangebracht en de ingrediënten in de pleister helpen om gifstoffen uit het lichaam te verwijderen. Als gevolg daarvan kunnen de pleisters helpen de algemene gezondheid en het welzijn te verbeteren. Bovendien zijn de pleisters gemakkelijk te gebruiken en kunnen ze voor elke periode worden gedragen. Of u nu op zoek bent naar een korte-termijn detox of een lange-termijn oplossing, detox pleisters zijn een uitstekende optie.

Hoe werken voetpleisters?

De pleister absorbeert het zweet van de voetzool dat afvalstoffen en gifstoffen uit het lymfevocht bevat. U vindt deze stoffen de volgende ochtend terug op de voetpleisters, zien is geloven! De Detox Voetpleisters zijn gemaakt van Bamboe Azijnpoeder, afkomstig van de Pijl Bamboe (Pseudosasa Japonica) uit Japan. De bamboeplant wordt in Azië al meer dan 2000 jaar gebruikt voor zijn geneeskrachtige eigenschappen. Hij staat bekend als “de wandelende apotheek” omdat hij kan worden gebruikt voor de behandeling van een grote verscheidenheid aan kwalen. Bamboe-azijn wordt gemaakt door de bamboeplant af te breken tot houtskool, vervolgens water toe te voegen en te laten gisten. Dit proces creëert een krachtig ontgiftingsmiddel dat kan helpen bij het verwijderen van gifstoffen uit het lichaam. Bij toepassing op de huid helpt het om onzuiverheden te verwijderen en het algehele welzijn te bevorderen.

Is detox goed voor je lichaam?

Volgens de meeste deskundigen is het antwoord volmondig nee. Het idee van detoxen is gebaseerd op de veronderstelling dat ons lichaam voortdurend wordt gebombardeerd met gifstoffen die moeten worden verwijderd om onze gezondheid te verbeteren. Er is echter geen wetenschappelijk bewijs dat deze bewering ondersteunt. In feite is ons lichaam heel goed in staat om zelf gifstoffen te verwijderen. De lever, de nieren en het spijsverteringsstelsel spelen allemaal een belangrijke rol bij het reinigen van het lichaam van schadelijke stoffen. Dus tenzij je lijdt aan een specifieke medische aandoening die ontgifting vereist, is het niet nodig om een speciaal dieet te volgen of supplementen te nemen in een poging je lichaam te “reinigen”. Je zult je waarschijnlijk alleen maar hongerig en ongemakkelijk voelen – en je zult er niet gezonder van worden.

Welke detox werkt echt?

Er zijn veel verschillende detoxen, en het kan moeilijk zijn om te weten welke voor jou geschikt is. Sommige mensen zweren bij sapkuren, terwijl anderen ze te beperkend vinden. Het eten van een plantaardig dieet is een duurzamere manier om te detoxen, en je kunt er nog steeds de vruchten van plukken, zelfs als je het maar een maand doet. Vasten is een andere populaire detox-methode, maar het is belangrijk ervoor te zorgen dat je nog steeds voldoende voedingsstoffen binnenkrijgt. De beste manier om erachter te komen welke detox voor jou geschikt is, is om een arts of voedingsdeskundige te raadplegen. Zij kunnen u helpen een plan op te stellen dat het beste aan uw behoeften voldoet en u helpt uw doelen te bereiken.

Lucovitaal

Op voorraad

Detox Voetpleisters

Prijs per stuk: €0.70

€9,95 6,95