zwangerschapstesten

Zwangerschapstesten

Wil je graag weten of je zwanger bent? Test het dan met een van de zwangerschapstesten uit ons assortiment. Thuistestenkopen.nl heeft een ruim assortiment aan zwangerschapstesten van Telano en Clearblue. 

Welke zwangerschapstest kopen?

Welke zwangerschapstest kan je het beste kopen? Wanneer je voor het eerst een zwangerschapstest gaat kopen weet je misschien niet goed welke je kan kiezen en wat de verschillen zijn tussen de vele testen op de markt. Eerst maken we onderscheid in 2 soorten testen. We hebben de midstreamtest waarbij je over het absorberende gedeelte urineert waardoor je de test gemakkelijk overal kan uitvoeren. Deze testen zijn comfortabel en erg gemakkelijk in gebruik. Je hebt verder niks nodig waardoor je snel je test kan uitvoeren waar je ook bent. Binnen 3 minuten is het resultaat van het controlevenser af te lezen. De tweede variant is de zwangerschapsteststrip of ook wel dipstick genoemd. Voor deze zwangerschapstest moet je eerst wat urine opvangen in een droog en schoon bakje. Vervolgens dompel je de strip gedurende ongeveer 10 tot 15 seconden in de urine. Ook deze uitslag is binnen 3 minuten af te lezen. Het voordeel van de dipstick is dat ze goedkoper zijn.

Beide testen zijn er in verschillende gevoeligheden. Dit betekent dat je op verschillende momenten kan beginnen met testen. Met de vroege testen (25mIU/ml) kun je 4 dagen voor de verwachte menstruatie beginnen met testen. Met de Extra vroege (10mIU/ml) kun je zelfs al 6 dagen voor de verwachte menstruatie beginnen met testen. 

Hoelang ben ik zwanger? 

Wil je graag weten hoelang je al zwanger bent? Dan kun je het beste kiezen voor de digitale test van Clearblue. Deze test geeft niet alleen aan dat je zwanger bent maar ook hoelang je het al bent!  Genoeg keus! Mocht je meer vragen hebben over de testen neem dan gerust contact met ons op voor meer informatie of lees de meest gestelde vragen over zwangerschapstesten hier.

Veel gestelde vragen Zwangerschapstest
clearblue

Bereken je uitgerekende datum

Wanneer was de eerste dag van je laatste menstruatie?

Volg ons op instagram!