Zwangerschapstesten

Met de Telano zwangerschapstesten van thuistestenkopen.nl is het al mogelijk om 4 of 6 dagen voor de verwachte menstruatie te testen. 
De Telano zwangerschapstesten zijn zeer eenvoudig uit te voeren op elk moment van de dag. Bij een midstream zwangerschapstest urineer je minimaal 5 seconden over de absorberende strip. Vervolgens lees je de uitslag binnen 2 minuten af van het controlevenster. Bij een zwangerschapsteststrip of ook wel dipstick vang je eerst wat urine op in een bakje. Vervolgens dompel je de strip minimaal 10 seconden in de urine. Het resutaat lees je gemakkelijk af van het testvenster. 

De midstream zwangerschapstesten van Telano zijn 99% nauwkeurig. Deze zwangerschapstesten zijn daarom net zo betrouwbaar en nauwkeurig als een laboratoriumtest. De zwangerschapstesten van Telano zijn voorzien van het CE 0123-keurmerk en worden geproduceerd volgens nationale en internationale certificeringsnormen zoals FDA. 

De zwangerschapstesten van thuistestenkopen.nl worden geleverd met een duidelijke Nederlandse handleiding. Wij verzenden de testen zeer discreet in een blanco verpakking zonder reclame of bedrijfsnaam. 

 

zwangerschapstesten