Voor 23.00 uur besteld? Morgen in huis! Anoniem & discreet verzonden! 100% tevredenheidsgarantie. Voor 23.00 uur besteld? Morgen in huis!

Veelgestelde vragen

Cocaïne drugstesten zijn te koop bij de apotheek of u kunt ze online kopen. Het voordeel aan online een cocaïne drugstest kopen is dat je dat anoniem kan doen. De drugstest wordt bezorgd door de pakketbezorger in een anoniem en discreet verpakt pakketje.

Drugstesten zijn te koop bij de apotheek of u kunt ze online kopen. Het voordeel aan online een drugstest kopen is dat je dat anoniem kan doen. De drugstest wordt bezorgd door de pakketbezorger in een anoniem en discreet verpakt pakketje.

Drugstest kopen

Ook een licht gekleurde testlijn is een negatief resultaat bij een cocaïne drugstest. De testpersoon heeft geen cocaïne gebruikt. De kleurintensiteit van van de T- en C-lijn kan variëren. Dus wanneer er 2 strepen in het testvenster verschijnen is de test negatief en zijn er geen drugs in de urine gevonden. Het maakt hierbij dus niet uit of de lijnen dik of donker zijn. De cocaïne drugstest is pas positief als er geen T-streep verschijnt. Een positieve cocaïne drugstest heeft enkel een streepje bij de C-lijn staan.

Met een drugstest kun je testen of iemand cocaïne heeft gebruikt. Een drugstest in de vorm van een urinetest is de meest gebruikelijke manier om een drugstest uit te voeren. Een cocaïne urine drugstest is er in verschillende vormen. Je hebt de dipstick, dit is een plat stripje waarvan je het uiteinde in de urine onderdompelt. Ook bestaan er cocaïne dipcards of multidipcards. Hierbij dompel je ook het uiteinde in de urine maar om deze test zit een plastic omhulsel. Binnen 5 minuten kun je het resultaat van het controlevenster aflezen en weet je of de testpersoon cocaïne heeft gebruikt. Er verschijnen 1 of 2 streepjes op het testvenster. Dit is de uitslag van de drugstest.

U kunt op elk moment van de dag je urine gebruiken voor een cocaïne drugstest. De minimale detectietijd voor het testen op cocaïne is 2-6 uur na gebruik. De afbraakproducten van cocaïne zijn nog ongeveer 2 tot 3 dagen na gebruik aantoonbaar in de urine.

Cocaïne dipstick

De COC-drugsteststrip van Telano is zeer gevoelig waardoor een zeer kleine concentratie al te detecteren is. Het cut-off level of ook wel de grenswaarde van de COC-drugstest is 300 ng/ml. De drugstest geeft een positief resultaat wanneer de grenswaarde wordt bereikt of wordt overschreden.

Cocaïne dipstick drugstesten

Benzoylecgonine, het afbraakproduct van cocaïne, is maximaal 2 tot 3 dagen na gebruik aantoonbaar in de urine.

Factoren als lichaamsgewicht en de mate van gewenning kunnen invloed hebben op het aantal dagen dat cocaïne nog aantoonbaar is in de urine.

Staat jou vraag er niet tussen?

Neem dan contact op met onze klantenservice! We staan graag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Contact opnemen