Voor 16.00 uur besteld? Dezelfde dag, anoniem & discreet verzonden! 100% tevredenheidsgarantie. Voor 16.00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Veelgestelde vragen

Als je een drugstest gaat kopen is het belangrijk om te weten welke drugstest betrouwbaar is en een hoge kwaliteit heeft.
Sharpshopping.nl heeft onderzoek gedaan naar de verschillende drugstesten op de markt en heeft de Telano multidrugstest verkozen tot de beste drugstest van dit moment! Met de Telano multidrugstest kun je op de 10 meest voorkomende soorten drugs testen. Daarnaast is deze test gemakkelijk in gebruik en zeer betrouwbaar. Lees meer over het onderzoek van sharpshopping.nl bij onze nieuwsberichten.

Multidrugstesten

Met een urine drugstest kun je testen of iemand drugs heeft gebruikt. Dit kun je doen met een THC drugstest of een multidrugstest. Een multidrugstest is geschikt wanneer er vermoeden is van drugsgebruik van meerdere soorten drugs. Een THC drugstest is er in een strip/dipstick of een single dipcard. Wanneer je kiest voor een multidrugstest dan zitten er in een dipcard meerdere strips voor de verschillende soorten drugs, waaronder een strip voor het testen op THC.

THC drugstesten

Wanneer iemand drugs heeft gebruikt laat dat sporen na in de urine. De meest gebruikelijke manier om te testen of iemand drugs heeft gebruikt is via een urine drugstest. Dit kan via de huisarts maar je kan ook bij de apotheek of online een urine drugstest kopen om te testen of iemand drugs heeft gebruikt. Er bestaan verschillende soorten drugstesten. Je kan bijvoorbeeld op een enkele soort drugs testen of op meerdere tegelijk wanneer er vermoeden is van drugsgebruik van meerdere soorten drugs.

Urine drugstesten

Staat jou vraag er niet tussen?

Neem dan contact op met onze klantenservice! We staan graag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Contact opnemen