Voor 16.00 uur besteld? Dezelfde dag, anoniem & discreet verzonden! 100% tevredenheidsgarantie. Voor 16.00 uur besteld? Dezelfde dag verzonden!

Veelgestelde vragen

Als je een drugstest gaat kopen is het belangrijk om te weten welke drugstest betrouwbaar is en een hoge kwaliteit heeft.
Sharpshopping.nl heeft onderzoek gedaan naar de verschillende drugstesten op de markt en heeft de Telano multidrugstest verkozen tot de beste drugstest van dit moment! Met de Telano multidrugstest kun je op de 10 meest voorkomende soorten drugs testen. Daarnaast is deze test gemakkelijk in gebruik en zeer betrouwbaar. Lees meer over het onderzoek van sharpshopping.nl bij onze nieuwsberichten.

Multidrugstesten

Met een urine drugstest kun je testen of iemand drugs heeft gebruikt. Dit kun je doen met een THC drugstest of een multidrugstest. Een multidrugstest is geschikt wanneer er vermoeden is van drugsgebruik van meerdere soorten drugs. Een THC drugstest is er in een strip/dipstick of een single dipcard. Wanneer je kiest voor een multidrugstest dan zitten er in een dipcard meerdere strips voor de verschillende soorten drugs, waaronder een strip voor het testen op THC.

THC drugstesten

Wanneer iemand drugs heeft gebruikt laat dat sporen na in de urine. De meest gebruikelijke manier om te testen of iemand drugs heeft gebruikt is via een urine drugstest. Dit kan via de huisarts maar je kan ook bij de apotheek of online een urine drugstest kopen om te testen of iemand drugs heeft gebruikt. Er bestaan verschillende soorten drugstesten. Je kan bijvoorbeeld op een enkele soort drugs testen of op meerdere tegelijk wanneer er vermoeden is van drugsgebruik van meerdere soorten drugs.

Urine drugstesten

Cocaïne drugstesten zijn te koop bij de apotheek of u kunt ze online kopen. Het voordeel aan online een cocaïne drugstest kopen is dat je dat anoniem kan doen. De drugstest wordt bezorgd door de pakketbezorger in een anoniem en discreet verpakt pakketje.

Drugstesten zijn te koop bij de apotheek of u kunt ze online kopen. Het voordeel aan online een drugstest kopen is dat je dat anoniem kan doen. De drugstest wordt bezorgd door de pakketbezorger in een anoniem en discreet verpakt pakketje.

Drugstest kopen

Ook een licht gekleurde testlijn is een negatief resultaat bij een cocaïne drugstest. De testpersoon heeft geen cocaïne gebruikt. De kleurintensiteit van van de T- en C-lijn kan variëren. Dus wanneer er 2 strepen in het testvenster verschijnen is de test negatief en zijn er geen drugs in de urine gevonden. Het maakt hierbij dus niet uit of de lijnen dik of donker zijn. De cocaïne drugstest is pas positief als er geen T-streep verschijnt. Een positieve cocaïne drugstest heeft enkel een streepje bij de C-lijn staan.

Met een drugstest kun je testen of iemand cocaïne heeft gebruikt. Een drugstest in de vorm van een urinetest is de meest gebruikelijke manier om een drugstest uit te voeren. Een cocaïne urine drugstest is er in verschillende vormen. Je hebt de dipstick, dit is een plat stripje waarvan je het uiteinde in de urine onderdompelt. Ook bestaan er cocaïne dipcards of multidipcards. Hierbij dompel je ook het uiteinde in de urine maar om deze test zit een plastic omhulsel. Binnen 5 minuten kun je het resultaat van het controlevenster aflezen en weet je of de testpersoon cocaïne heeft gebruikt. Er verschijnen 1 of 2 streepjes op het testvenster. Dit is de uitslag van de drugstest.

U kunt op elk moment van de dag je urine gebruiken voor een cocaïne drugstest. De minimale detectietijd voor het testen op cocaïne is 2-6 uur na gebruik. De afbraakproducten van cocaïne zijn nog ongeveer 2 tot 3 dagen na gebruik aantoonbaar in de urine.

Cocaïne dipstick

De COC-drugsteststrip van Telano is zeer gevoelig waardoor een zeer kleine concentratie al te detecteren is. Het cut-off level of ook wel de grenswaarde van de COC-drugstest is 300 ng/ml. De drugstest geeft een positief resultaat wanneer de grenswaarde wordt bereikt of wordt overschreden.

Cocaïne dipstick drugstesten

Benzoylecgonine, het afbraakproduct van cocaïne, is maximaal 2 tot 3 dagen na gebruik aantoonbaar in de urine.

Factoren als lichaamsgewicht en de mate van gewenning kunnen invloed hebben op het aantal dagen dat cocaïne nog aantoonbaar is in de urine.

Staat jou vraag er niet tussen?

Neem dan contact op met onze klantenservice! We staan graag voor je klaar om al je vragen te beantwoorden.

Contact opnemen